Το πρόγραμμα Open Farm της med culture φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή το κοινό της πόλης αλλά και τους τουρίστες, με επιλεγμένους παραγωγούς και αγροκτήματα, που παράγουν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα και παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης & φιλοξενίας. Για τον σκοπό αυτό έχουν δημιουργηθεί μια σειρά από εργαλεία δικτύωσης και υπηρεσίες.

Στα πλαίσια του προγράμματος Open Farm, η med culture αναλαμβάνει την οργάνωση ομαδικών επισκέψεων στα αγροκτήματα του προγράμματος, με στόχο οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την προέλευση και διαδικασία παραγωγής της τροφής και πως αυτή μπορεί να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον και στο ζωικό κεφάλαιο.

Στις επισκέψεις συμπεριλαμβάνεται γνωριμία με τους παραγωγούς, ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες στο κτήμα, βιωματικά εργαστήρια και επιτόπια γευσιγνωσία των προϊόντων.

Δηλώστε συμμετοχή και αναδείξτε το αγρόκτημά σας, τα προϊόντα και τις εμπειρίες φιλοξενίας που μπορείτε να προσφέρετε, βοηθώντας έτσι τους καταναλωτές που αναζητούν ένα αγρόκτημα σαν το δικό σας να σας ανακαλύψουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα openfarm.gr και στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.